Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
21:59
27.11.2021.

Kaluđerović: Ponosna što sam predstavljala Crnu Goru na Miss Globe 2021

Ponosim se predstavljanjem svoje države na tako prestižnom takmičenju kao što je bilo Miss Globe 2021, a samo učešće je bilo jedan veliki rezultat, kazala je za Portal RTCG crnogorski model Kristina Kaluđerović. Ona je istakla da joj je bilo zadovoljstvo upoznati djevojke iz raznih krajeva svijeta. 


"Naime, Miss Globe je jedno od najstarijih takmičenja ljepote, koje je prvi put održano 1925.godine u SAD,Kini i Turskoj, a nakon toga i u Albaniji. Takmičenje Miss Globe je jedno veliko iskustvo za mene. Imali smo priliku da upoznamo malo bolje ne samo Tiranu, vec i druge gradove u Albaniji. Upoznali smo njihovu kulturu. Izuzetno su gostoprimljivi i vođeno je računa o svakom segmentu takmičenja", kazala je Kaluđerović. 

Kako je navela, samo takmičenje je bilo naporno i zahtijevalo je mnogo truda. Po njenom mišljenju, samo učešće je jedan veliki razultat.

"Maksimalno sam se trudila da ispoštujem svaki zadatak. Trenutno smo ja i moj nacionalni direktor, Nataša Milosavljević u pregovorima sa direktorima koji su bili prisutni u noći finala. Bilo mi je veliko zadovoljstvo upoznati djevojke iz raznih krajeva svijeta. Svaki sat je bio ispunjen određenim zadacima u kojima su sve djevojke bile kao jedna porodica. Maksimalno smo izlazile jedna drugoj u susret i međusobno se pomagale u vezi bilo kog problema", kazala je Kaluđerović. 

Navela je da je ostala u kontaktu sa većinom djevojaka, što joj je izuzetno drago.

"Ono čime se najviše ponosim je predstavljanje svoje države na tako prestižnom takmičenju", istakla je Kaluđerović.

Kristina, inače, ima 18 godina i živi u Nikšiću, maturant je Gimnaznije "Stojan Cerović”, odličan je đak i budući dobitnik Luče.

"Bila sam u neizvjesnosti da li da upišem građevinu ili arhitekturu, pa sam se odlučila za politehniku i smatram da je to pravi izbor za budućnost. Većinu slobodnog vremena provodim sa porodicom i društvom. Modelingom se bavim od svoje 14.godine. U početku je sve bilo iz hobija, a sada se vec malo ozbiljnije bavim ovim pozivom, koliko mi mogućnosti nalažu. Ipak su tu prioritet škola i obrazovanje", zaključila je Kaluđerović. 

 

rtcg.me

Ostale vijesti iz kategorije