LAČNI FRANZ: Očekujte žestoku rock&roll svirku

13618212_10206699694706661_2014576742_n
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2016. u 11:29

Grupa Lačni Franz, koja će biti jedan od izvođača na ovogodišnjem Lake fesu, najavila je žestoku rokersku svirku i mnogo zabave uz stare hitove. Kako kaže Zoran Predin, jedan od članova grupe, mlada publika širom regiona se odlično odaziva na njihove refrene, pa ne sumnjaju da če to biti slučaj i sa ovim festivalom.

“ Dobar glas LAKE FEST-a govori da se radi o odlično organizovanom i dobro posjećenom festivalu koji se može mjeriti sa najboljima u svijetu. Vrlo nam je drago da smo ušli u ovogodišnji program”, istakao je Predin.

On je kazao da ova popularmna grupa za par dana objavljuje prvi singl s novog albuma “Daj pusu, daj pusu!”, koja je, po riječima Predina, zavodna pjesma sa iznenađujućom porukom u sebi.

Takođe je najavio da će, specijalno za Lake Fest premijerno izvesti nekoliko odabranih pjesama novog albuma s naslovom “Svako dobro”.

”Izvucite se iz trokuta kauč, frižider, televizija. Napravite nešto za sebe. Ukradite sudbini par dana za uživanje. Dodjite na Lake Fest 2016. Koncert Lačnog Franza je lljekovit. Ostaćemo prijatelji zauvijek”, poručio je Predin fanovima koji će pratiti njihov nastup na Lake Fest-u.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci