Montenegro pub: Žurka dobrodošlice za studente, pogledajte ko će sve nastupiti

pab
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.09.2016. u 06:23

I ove godine Montenegro pub sprema još jedan nezaboravan „Doček za studente“, koji će se održati tradicionalno 1. oktobra ispred tog lokala. 

Biće to pravi muzički spektakl obzirom da su se u najstarijem nikšićkom pabu potrudili da posjetiocima prirede noć za pamćenje uz najljepše hitove Bijelog dugmeta, Atomskog skloništa, Vanje Radovanovića (Tribute bend Miladin Šobić), te mladog metal sastava iz našeg grada, Beer & Steel.

Podsjetimo, prošle godine posjetioci su prvi put poslije 25 godina mogli da čuju legendarnu grupu Bolero, a pored njih svirku je imao i Neša Galija.

Budući da se koncert održava na otvorenom, te da je prošle godine bilo preko 2.500 posjetilaca, i ovog puta Ulica Novice Cerovića biće zatvorena za saobraćaj tokom trajanja koncerta.

Početak je zakazan za 19h, a ulaz je slobodan!

Prijatelji manifestacije su Opština Nikšić, Ministarstvo kulture, Aqua Bianca i Uniprom pekara.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".