Party bus 21. jula kreće iz Nikšića

  • Autor onogost.me
  • 16.07.2022. u 09:30

Tradicionalna manifestacija Party bus, čiji su pokrovitelji  Nikšićko pivo, TO Bar i Opština Danilovgrad, ove godine kreće iz Nikšića.

Prvi koncert biće u Nikšiću 21. jula, zatim 22. u Danilovgradu i 23. u Baru.

Projekat je osmišljen originalno kao jedinstvena koncepcija, naime putujući autobus u kojem su smješteni organizatori, mediji i izvođači kreću iz Nikšića i prolaze kroz Crnu Goru do krajnjih destinacija Danilovgrada i Bara,  gdje  nastupaju na otvorenom. Realizacijom manifestacije, prethodnih godina promovisali smo  Plužiine, Pljevlja i Podgoricu, Nikšić, Kolašin, ali i turističke destinacije koje gravitiraju u okolini ovih gradova kao što su Pivsko jezero, Pivski manastir, Spomen dom Crkvičko polje i etno sela na prostoru Pive, Krupačko jezero, Nikšić, Manastir Ostrog, Duklju, Kučka korita, Virpazar i Skadarsko jezero, podrum vina Tvrđavu Besac, Stari grad Bar, Biogradsko jezero, Kolašinska skijališta, rijeku Ćehotinu, i mnoge druge rijeke, plaže, kao privatne crnogorske vinarije”, objašnjavaju organizatori – NVO Sinteza.

Cilj im je, dodaju, da i ove godine promovišu ljepote Crne Gore, i kroz muzički i ekološki program pokažu ove destinacije na poseban način.

“Party bus će i ove godine biti prilika i za profesionalni video zapis čiji sadržaj je isključivo promotivno turistički. Film koji se radi u postprodukciji je jedinstven after movie koji je na autentičan način zabilježio, pored muzičkog dijela projekta i prirodne ljepote Crne Gore. Pauze za osvježenje su pažljivo osmišljene kako bi svi kadrovi filma bili jedinstveni. Kao i prethodnih godina u sklopu parti busa biće realizovan i čitav set ekoloških programa, od čišćenja izletišta do simboličnih sađenja sadnica. Kao i prethodnih godina pokrovitelji manifestacija su Nikšićka pivara i EPCG”, dodaju.

Na ovogodišnjem Party busu nastupiće: Bolero, Marčelo i Džanum, a ulaz na koncertima je slobodan jer je ideja projekta afirmacija alternativne kulture u koju spada i rok muzika.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci