Party bus 21. jula kreće iz Nikšića

Tradicionalna manifestacija Party bus, čiji su pokrovitelji  Nikšićko pivo, TO Bar i Opština Danilovgrad, ove godine kreće iz Nikšića.

Prvi koncert biće u Nikšiću 21. jula, zatim 22. u Danilovgradu i 23. u Baru.

Projekat je osmišljen originalno kao jedinstvena koncepcija, naime putujući autobus u kojem su smješteni organizatori, mediji i izvođači kreću iz Nikšića i prolaze kroz Crnu Goru do krajnjih destinacija Danilovgrada i Bara,  gdje  nastupaju na otvorenom. Realizacijom manifestacije, prethodnih godina promovisali smo  Plužiine, Pljevlja i Podgoricu, Nikšić, Kolašin, ali i turističke destinacije koje gravitiraju u okolini ovih gradova kao što su Pivsko jezero, Pivski manastir, Spomen dom Crkvičko polje i etno sela na prostoru Pive, Krupačko jezero, Nikšić, Manastir Ostrog, Duklju, Kučka korita, Virpazar i Skadarsko jezero, podrum vina Tvrđavu Besac, Stari grad Bar, Biogradsko jezero, Kolašinska skijališta, rijeku Ćehotinu, i mnoge druge rijeke, plaže, kao privatne crnogorske vinarije”, objašnjavaju organizatori – NVO Sinteza.

Cilj im je, dodaju, da i ove godine promovišu ljepote Crne Gore, i kroz muzički i ekološki program pokažu ove destinacije na poseban način.

“Party bus će i ove godine biti prilika i za profesionalni video zapis čiji sadržaj je isključivo promotivno turistički. Film koji se radi u postprodukciji je jedinstven after movie koji je na autentičan način zabilježio, pored muzičkog dijela projekta i prirodne ljepote Crne Gore. Pauze za osvježenje su pažljivo osmišljene kako bi svi kadrovi filma bili jedinstveni. Kao i prethodnih godina u sklopu parti busa biće realizovan i čitav set ekoloških programa, od čišćenja izletišta do simboličnih sađenja sadnica. Kao i prethodnih godina pokrovitelji manifestacija su Nikšićka pivara i EPCG”, dodaju.

Na ovogodišnjem Party busu nastupiće: Bolero, Marčelo i Džanum, a ulaz na koncertima je slobodan jer je ideja projekta afirmacija alternativne kulture u koju spada i rok muzika.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dejan Milićević večeras od 2.45h zatvoriće 11. izdanje Lake festa koje se održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja".

Jedanaesto izdanje Lake festa, najvećeg rok festivala počinje večeras i trajaće do subote, 6. avgusta. Ove godine festival se održava pod sloganom “Tradicija se nastavlja”, a otvoriće ga grupa Vrpca u 20 časova.