Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:20
22.9.2020.

Party bus obišao nekoliko gradova, nastavljaju sa aktivnostima

Nevladino udruženje (NU) Sinteza realizovalo je dio programa u okviru manifestacije Party bus koja je obišla nekoliko crnogosrkih gradova.


„Bili smo svjedoci veoma interesantnih svirki u Spužu, Kolašinu, Podgorici i Nikšiću, bendova Rudolf, te poznatih akustičara: Veljka Vučurovića, Stefana Pantovića, Bojana Peka Minića, Nenada Lalovića, Mihaila Bulajića, Ivana Ivanovića, Gorana Bojičića, poznatih po svom autentičnom i uvijek dosljednom repertoaru“, navode iz ovog NU.

Program Party busa nastavljen je,kako su kazali, u Baru izložbom rok postera u Umjetničkoj galeriji "Velimir A. Leković".

„Bilo je prikazano 30 postera iz tog perioda, a obuhvatila je kako kultne rok izvođače, tako i neke manje poznate, ali grafički izuzetno vrijedne. U nastavku projekta nas očekuje ista postavka u Plužinama u kojima manifestacija Party bus tradicionalno boravi. Party bus baštini i promociju literarnih vrijednosti, tako da je u Nikšiću održana i promocija knjige “Otkud muva u decembru”, Luke Draganića“, navodi se u saopštenju.

U nastavku Party busa biće upriličena promocija knjige “Nikšićka rok poezija” u Podgorici.

Ekološki program manifestacije nastavljen je čišćenjem prostora kraj jezera Krupac, a očekuju se i akcije simboličnog sađenja sadnica u kom će učestvovati brojni ekološki aktivisti, muzičari.

Sve aktivnosti se realizuju uz podršku Pivare "Trebjesa"  i EPCG.

Ostale vijesti iz kategorije