Autor: Marija Vujovic
Foto: Privatna arhiva
14:36
15.6.2019.

Upoznajte Nikolinu Božović – jedinu predstavnicu Nikšića na večerašnjem Izboru za Mis Crne Gore

Naša sugrađanka, osamnaestogodišnja Nikolina Božović večeras će se sa još 13 djevojaka takmičiti u finalu Izbora za Mis Crne Gore.


Njena ljepota odvela je u najuži izbor među čak 170 djevojaka koje su se prijavile. Očekuje, kaže, da uzme neku od titula.

“Iako smo ovdje došle za sebe, mi funkcionišemo kao tim, tim koji vrijedno radi , koji se perfektno slaže i koji radi punom parom. Sve djevojke su prelijepe i svima želim svu sreću. Svaka od njih je zaslužila sve najbolje. Utisci su prelijepi, stvarno sam oduševljena i želim da stignem do svog cilja. Očekujem da ću ponijeti makar jednu od titula”, priča Nikolina za portal Onogošt, dodajući da joj je odmalena bila želja da se prijavi za ovaj izbor i da misli da je sad pravo vrijeme da se oproba u tome.

Na pitanje kako se osjeća što je jedina predstavnica našeg grada na večerašnjem takmičenju, kaže da je osjećaj neopisiv.

“Mnogo sam srećna i ponosna što ću baš ja predstaviti svoj grad”, kaže ona.

Nikolina je učenica Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole, a velike ambicije ima i za budućnost.  Govori engleski i italijanski jezik, a pored manekenstva uspješna je i u drugim hobijima. Bila je prvakinja u latino plesu u Crnoj Gori 2014. godine.

“Planovi za budućnost su mi da upišem Medicinski fakultet u Beogradu. Naravno ples mi je hobi, njim sam se bavila dugi niz godina”, kazala nam je ona.

Manekenstvo je takođe njena ljubav od djetinjstva, a koliko dobro “pliva u tim vodama” potvrdile su i brojne dosadašnje nagrade.

“Manekenstvom se bavim duži niz godina, tako da je ovo još jedno iskustvo. Na takmičenju za Mis zime 2017. osvojila sam titulu Mis šarma, nakon toga u februaru iste godine na takmičenju za Mis Eco sam  ušla u top 5, ali mi godine nijesu dozvoljavale da idem dalje. Pored toga sam bila Mis interneta”, nabraja Nikolina, a mi joj želimo da se ovim značajnim priznanjima “pridruži” i titula Mis Crne Gore za 2019. godinu.

Pored nje u finale su se plasirale: Mirjana Muratović - 19 godina, Podgorica, Petra Radović - 17 godina, Kotor, Lana Kostić - 18 godina, Podgorica, Nataša Gobović - 18 godina, Kotor, Ana Petrušić - 17 godina, Podgorica, Ajla Fetahović - 17 godina, Bijelo Polje, Andrijana Delibašić - 18 godina, Podgorica, Ivana Vujačić - 19 godina, Podgorica, Natalija Labović - 26 godina, Njemačka, Vladana Šćekić - 20 godina, Podgorica, Jovana Jovanović - 18 godina, Kotor, Dijana Caušević - 21 godina, Danilovgrad i Danijela Drobnjak - 18 godina, Bijelo Polje.

Pobjednica će predstavljati Crnu Goru na takmičenju Mis svijeta, koje će se održati u novembru na Tajlandu.

Stručni tim Univerziteta Donja Gorica odabraće djevojku koja će dobiti stipendiju za trogodišnje školovanje na UDG-u. Istu nagradu dobiće i buduća Mis Crne Gore.

Pored standardnih titula koje se dodjeljuju na ovom takmičenju, ovoga puta izabraće se i Mis Eco Crne Gore, koja će predstavljati našu zemlju na međunarodnom izboru.

Takođe, dodijeliće se titule Mis interneta Crne Gore, Mis fotogeničnosti koju će izabrati žiri sastavljen od novinara, Mis šarma, Mis turizma Crne Gore, zaštitno lice hotela Verde – domaćina takmičenja, prva i druga pratilja i Miss Crne Gore.

Izbor za Mis Crne Gore počeće u 20h u hotelu Verde, a najljepšoj Crnogorki krunu će predati aktuelna mis Natalija Gluščević.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije