Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:10
1.8.2020.

Večeras počinje online Bedem fest

Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom, 11. izdanje Bedem festa biće održano večeras online na Facebook stranici festivala, sa početkom u 19 časova.


Online Bedem fest otvoriće Marija Božović. Osim nje, nastupiće sastav Psihoaktiv Trip, potom Smoke Mardeljano, hrvatski sastav grupa Žen i Zoster.

Učešće na online Bedem festu uzeće i mađarski sastav Cloud 9+ i slovački DJ-a Jimmyja Pea.

Kako su najavili organizatori, jedan dio programa biće posvećen partnerskim demo festivalima iz regiona- pa će se predstaviti festival Omladina Subotica, Hrvatski demo rok festival kao i Bunt rok festival.

„Ovaj put ne želimo obećavati spektakl, već pozvati ljude da odvoje makar i minut od svog vremena koje i inače provode na internetu i društvenim mrežama. Tamo, u tom “virtuelnom svijetu” dočekaće ih topla lica, šireći pozitivnu energiju i nudeći nešto novo i drugačije. Zaplovimo svi zajedno u svijet čarobnih nota, melodija iza kojih stoji samo jedno: želja da ne prekidamo tradiciju i vapaj da i mi postojimo”, poručio je direktor festivala Petar Šundić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 07:52
  26.2.2021.

  Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.