Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:32
21.8.2021.

VIDEO: Pogledajte novi spot Dragana Kneževića za pjesmu "Glupi refren"

Naš sugrađanin, muzičar Dragan Knežević, snimio je spot za pjesmu "Glupi refren" sa albuma "Osamdesete 2".


Kako je kazao Knežević, nada se da je ovo posljednji spot.

„Bilo je uživanje snimati sa dobro znanim prijateljima i saradnicima! Hvala svima na učešću i na sjajnom provodu“, kazao je on.

 

 

Spot je sniman u Eko parku Blace, na Bedemu, Krupcu i Royal Gardenu. Scenario za spot je radio Knežević u saradnji sa Željkom Milićem. Režirao ga je Željko Milić.

Muziku i tekst Dragan Knežević. Aranžman je radio Simeon Radulović, a sve gitare odsvirao je Rade Popović. Singl je sniman u studiju Simke Art u Nikšiću 2021. Glumica i plesačica u spotu je Svetlana Zumba Stanišić.

U spotu glume Vladimir Kovačević Kos, Željko Milić i Dragan Knežević. Članovi Ljubavne gerile: Simeon Radulović, Blagoje Bagi Karadžić, Bobo Poleksić, Slobodan Mijatović Promaja, Bogdan Boćo Petković, Rade Popović i Slobodan Kumburović.

Dragan je osamdesetih godina bio frontmen nikšićkih bendova „Tajna veza“ i „Ljubavna gerila“, dok je jedno vrijeme bio i pjevač barske grupe „Karlo V“.

Nakon osnivanja KKC Akord posvetio se pedagoškom radu sa djecom i mladima. Iz njegove „muzičke radionice“ izlaze vrhunski muzički talenti koji i danas, rasuti po svijetu, svojim umjetničkim talentom nižu velike uspjehe.

Osim muzike, Kneževićeva druga velika ljubav je pozorište, gdje sa uspjehom režira za djecu, mlade i odrasle. Nagrade za najbolju režiju je osvajao na brojnim značajnim festivalima, kako u zemlji, tako i u regionu.

Ostale vijesti iz kategorije