Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:06
10.1.2021.

VIDEO: Pogledajte novi spot Dragana Kneževića za pjesmu “Merlinka”

Dragan Knežević, naš sugrađanin, muzičar, osnivač i direktor Kulturno-kreativnog centra Akord, snimio je i treći spot za numere sa albuma „Osamdesete“, ovog puta za pjesmu „Merlinka“.


Muziku i aranžman je radio Ljubo Stanišić u čijem studiju je snimana pjesma, dok je tekst radio Dragan Knežević, a prateće vokale je otpjevala Milena Vasiljević Radonjić.

 

 

“U spotu su učestvovali i članovi mog benda „Ljubavna gerila“ koji su se ponovo okupili nakon 32 godine. Osamdesetih godina ovaj bend je bio jedan od najpopularnijih rock sastava u Crnoj Gori. Članovi Ljubavne gerile su Slobodan Kumburović, Rade Popović, Bogdan Boćo Petković, Slobodan Promaja Mijatović, Simeon Radulović i Bobo Poleksić”, kazao je Knežević za naš portal.

Produkcija spota je Dream studija, a snimatelj i montažer je Željko Milić.

Podsjetimo, Knežević je u oktobru prošle godine snimio album “Osamdesete” kojim se nakon dužeg vremena vratio muzici. Na albumu nalazi se devet pjesama koje su nastale osamdesetih godina.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:54
  3.8.2021.

  Do 10. jubilarnog Lake festa broji se sitno. Posjetioci festivala, koji se održava od 5. do 7 avgusta, moći će ući u festivalski prostor sa potvrdom o vakcinaciji (prvom dozom ili revakcinisani), uz negativan PCR test ne stariji od 72 sata, dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa, kao i negativan brzi antigeski test ne stariji od 48 sati, saopštili su organizatori.

 • 14:01
  28.7.2021.

  Organizatori desetog jubilarnog Lake festa, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta, na staroj adresi, pokraj Kripačkog jezera, ubijeđeni su da će prostor topola biti u potpunosti ispunjen, jer svi su željni normalnog života, zabave i dobre muzike.

 • 08:19
  24.7.2021.

  Mlada nikšićka rok grupa „Štrajk mozga“ objavila je prvi album „Mind slaves“ na kome se našlo osam pjesama.

 • 13:02
  20.7.2021.

  Ovogodišnje izdanje Lake festa biće održano od 5. do 7. avgusta, a učešće na festivalu uzeće 15 bendova i kantautora.