Direktor EPCG – Željezara biće Đorđije Manojlović

onogošt.me
 • Autor onogost.me
 • 20.01.2023. u 07:45
Izvršni direktor novoosnovane firme EPCG-Željezara Nikšić biće Đorđije Manojlović.

Manojlović je sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Nikšić.

 

Time su se, kako su kazali, stekli uslovi za uplatu prve tranše po predmetnom ugovoru, u iznosu od 15 miliona eura.

Vujović: Spremni na fazno zapošljavanje, ali da svi radnici odmah dobiju rješenja

Predstavnik željezaraca Ivan Vujović kazao je za portal Onogošt da je u ponedjeljak uplata prve rate, a predviđeno je da se druga uplati do 15. februara.

“I od tog datuma, osam dana posle toga, EPCG može da raspolaže sa imovinom Željezare. Tada može da se počne sa upošljavanjem radnika i nadamo se da će tada početi radnici Željezare da se vraćaju na svoja radna mjesta. Mi smo rekli da smo spremni na fazno zapošljavanje, ali da svi radnici odmah dobiju rješenja za posao. Iskreno se nadamo da ćemo naići na razumijevanje s druge strane, i da će rješenja biti ista kao i do 1. septembra, a to je stalno zaposlenje. Mislim da je to najmanje što ovi ljudi posle osam mjeseci nevjerovatne borbe zaslužuju”, kazao je Vujović.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.
  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.