Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
09:05
23.6.2021.

AMSCG: Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Iz Auto-moto saveza su savjetovali da se zbog visokih temperatura izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana.


U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Oni su savjetovali da se zbog visokih temperatura izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana.

Saobraćaj na magistralnom putu Danilovgrad - Podgorica, na dionici od Komanskpg mosta do skretanja za Marezu, biće zbog miniranja obustavljen od deset do 16 sati.

Saobraćaj na putu Mihailovica - Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije saobraćajnice. Van ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac-Podgorica promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 dionica Kolašin-Mojkovac u mjestu Podbišće, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:06
  28.7.2021.

  U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano i vruće, a najviša dnevna temperatura iznosiće 41 stepen.

 • 19:26
  28.7.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 12:23
  28.7.2021.

  Predstavnici EPCG i Opštine Nikšić – Nikola Rovčanin (Izvršni direktor), Rajko Radusinović (član Odbora direktora EPCG), Bojan Đordan (Izvršni rukovodilac FC Proizvodnja) i Nemanja Vuković (predsjednik SO Nikšić) posjetili su danas Manastir Preobraženja Gospodnjeg na Somini, kako bi pustili u rad solarne panele, čiju je izgradnju, u cjelosti, finansirala EPCG.

 • 10:08
  28.7.2021.

  Proslavljajući Dan državnosti i 13-to julski ustanak crnogorskog naroda grupa Pješivaca u saradnji sa UBNOR-om i antifašistima Nikšića obišla je spomen-kosturnicu poginulih boraca II dalmatinske i V crnogorske brigade kod crkve na Bogetićima, spomenike u Milojevićima i na Zagorku, spomen-ploče kod Budoške pećine, na Mitrovoj ponti i na Pandurici očistila oko njih i položila cvijeće.