Autor: onogost.me
Foto: Čitalac portala Onogošt
11:07
21.2.2020.

FOTO: Oboren stub od ulične rasvjete, mještani mole nadležne da reaguju

U Ulici Josipa Broza Tita, nekadašnjoj Ulici Narodne Omladine jutros je "osvanuo" oboren stub.


Čitalac, koji nam je poslao fotografije, kazao nam je da pretpostavlja da je stub oboren sinoć tokom saobraćajne nezgode, nakon čega su ostali bez ulične rasvjete.

Mještani ove ulice mole nadležne da reaguju i poprave rasvejetu, ali i uklone stub čiji jedan kraj sada čak ulazi u prostor saobraćajne trake pa se pribojavaju da opet može doći do neke nezgode.

Inače, ova ulica je od ranije poznata po čestim udesima zbog čega su mještani protestovali, tražeći da se postave ležeći policajci, u čemu su i uspjeli, a ovo je prvi udes tokom nešto više od godinu otkad su postavljena dva usporivača brzine u pomenutoj ulici.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:55
  9.4.2020.

  Udruženje Roditelji prilagodilo je novonastaloj situaciji zbog koronavirusa još jedan svoj servis i odlučilo da organizuje Učionicu družionicu online, kako bi djeca iz socijalno ugroženih porodica mogla da jednostavnije prate sistem #UciDoma.

 • 18:14
  9.4.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 17:56
  9.4.2020.

  Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti upozorilo je vulkanizere da obustave sve ugostiteljske usluge i da omoguće fizičku distancu građana.

 • 16:47
  9.4.2020.

  Zbog velike koncentracije šetača prethodnih dana na dijelu šetališta ,,Vita Nikolića" pod Trebjesom, službenici Komunalne policije su danas bili prinuđeni da trakama obilježe zabranu prolaska šetalištem, kao što je urađeno prethodnih dana na svim igralištima u gradu i pod Trebjesom, saopštio je načelnik Komunalne policije Novica Milović.