Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:01
28.2.2020.

FOTO: Sniježna idila na Vučju

Snijeg na Vučju počeo je da pada juče, a nastavio tokom noći i danas, tako da trenutna visina sniježnog pokrivača iznosi oko 25cm, kazala je za naš portal Marija Lalović, PR tog ski centra.


Trenutno, kako je rekla, rade na organizaciji aktivnosti za vikend, a postoji mogućnost i da će se sjutra i preksjutra organizovati dnevne žurke. Ono što je sigurno, mališani će svakako moći da uživaju u sankanju.

„Snijeg trenutno pada. Što se tiče žičare, ona još nije u funkciji. Za to nam treba još mala količina snijega. Do kraja dana vidjećemo da li za vikend da organizujemo dnevne žurke“, kazala nam je ona.

I bez snijega dani su Ski centru su prolazili dinamično.

„Nama su tu trenutno djeca na „Kampu u prirodi“, a 14. i 15. marta slijedi i Winter kup“, najavila je ona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:49
  3.6.2020.

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniša Bjeković, prisustvovao je sjednici Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) na kojoj je konstatovao da postoji dodatna potreba za preciznim i potpunim informisanjem javnosti o preduzetim mjerama i eventualnim dodatnim objašnjenima kako bi se spriječile nepotrebne konfliktne situacije na isteku perioda epidemije.

 • 11:51
  3.6.2020.

  Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru, nakon čega je prebačen u Urgentni blok Kliničkiog centra Crne Gore.

 • 11:00
  3.6.2020.

  Nikšićka policija uhapsila je I.S. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 • 10:20
  3.6.2020.

  Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša gostujuću u jutarnjem programu Televizije Vijesti, kazao je da je epidemija koronavirusa završena, ali pandemija i opasnost još uvijek traje. Poručio je da još uvijek moramo da se ponašamo da je virus među nama, iako 28 dana nema novih slučajeva, te dodao da će maske za neke biti obavezne, a za neke ne.