Autor: onogost.me
Foto: NVO Izvor života
10:14
28.5.2020.

Humana Baranka pomaže izgradnju kuće u Nikšiću

Baranka Tatjana Đenđinović Brdar, koja je svojevremeno bila zaposlena u Narodnoj kuhinji u Baru te zbog zdravstvenih razloga pošla na bolovanje u decembru, a svoj radni angažman prekinula u aprilu ove godine, odlučila je da svoje zarade donira za završetak radova na kući dječaka Viktora Radulovića iz Nikšića koji ima oboljenje bubrega, saopštili su iz NVO Izvor života.


Radovi na kući su, kako kažu, skoro gotovi a ostali su finalni detalji, pa im je pomoć dobrodošla.

“Tatjana je i prije radnog angažmana kuvala u svom domu o trošku svoje porodice za korisnike Crvenog krsta sa nekoliko žena iz Bara. U  Baru se uskoro otvara fondacija koja će se u saradnji sa veleprodajama baviti distribucijom hrane za ugrožene stanovnike širom Crne Gore, kao i za potrebe narodnih kuhinja u Crnoj Gori”, naveli su oni dodajući da će Tatana biti direktor fondacije.

Oni se se u ime pomenute NVO i porodice Radulović zahvalili na donaciji.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:44
  2.7.2020.

  Uprava za inspekcijke poslove će već od večeras, čim stupi na snagu Zakon izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti, rigorozno novčano kažnjavati svako kršenje naredbi o sprečavanju širenja Kovid 19, saopšteno je iz NKT-a. 

 • 15:21
  2.7.2020.

  U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) trenutno se liječi 17 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19.

 • 14:05
  2.7.2020.

  Pokret "Trofej - uhvati i pušti" koji se bavi promocijom sportskog ribolova u Crnoj Gori, uručio je nagradu ribolovcu iz Nikšića, Filipu Zekiću za doprinos u promovisanju ovog sporta kao i human odnos prema ribljem fondu.

 • 12:11
  2.7.2020.

  Vlada Crne Gore danas je potpisivanjem Sporazuma o obezbjeđivanju sredstava za rješavanje stambenih potreba zaposlenih u kulturi opredijelila 1,8 miliona eura za naredne tri godine.