Kovačević dao izjavu policiji: Na gest promptno reaguju, ćute na SKY

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 04.07.2023. u 21:02
Tužilaštvo promptno reaguje kada se nekome ne sviđa na koji je način neko ustao ili u kom položaju drži ruke, ali imamo ćutanje na priče iz SKY aplikacije da Milo Đukanović prima 300.000 nedjeljeno od švercera cigareta, kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević. On je večeras pred nikšićkom policijom dao izjavu o navodno neprimjerenom gestu tokom intoniranja himne na jednom događaju u Nikšiću.

Predmet će biti proslijeđen Osnovnom državnom tužilaštvu, koje treba da procijeni da li u postupanju Kovačevića ima elemenata krivičnog djela.

“Sve je vrlo jasno, ne bih se izjašnjavao, svako od nas ima neke osobenosti. Ovo pokazuje dokle je stigla Crna Gora i mislim da je neophodno da se konačno počnemo obračunati sa mafijom jer ovo pokazuje da se obični građani maltretiraju zbog običnih stvari, a da mafija može da radi šta god hoće”, kazao je Kovačević.

Dodao je da je pozadina priče da se onemogući da koalicija “Za budućnost Crne Gore” uzme učešće u budućoj vladi.

“Crna Gora je na ispitu, ovim ćemo pokazati da li je ona država ili nije, a državom je ne čine samo simboli, već institucije sistema”, poručio je Kovačević.

Danas je objavljen, a vrlo brzo povučen snimak, gdje se vidi da je Kovačević držao ispružen srednji prst ruke tokom intoniranja državne himne.

On je sinoć na Sceni 213 prisustvovao obilježavanju 13. godišnjice rada Javne ustanove Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom.

Kovačević je reagujući na objave u medijima kazao da ni na koji način nije pokazao nepoštovanje himne i da je namještao kaiš na satu u trenutku kada je snimljen.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, koji je takođe prisustvovao događaju, poručio je da je na nadležnim organima da ispitaju da li u predmetnom gestu Kovačevića ima elemenata krivičnog djela.

Kazao je da su državni simboli Crne Gore neprikosnovena ustavna kategorija i kao takvi moraju biti zaštićeni u svakom trenutku i svakoj prilici.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

   1. Znamo koliko postujes i koliko poštujete vidimo kada se vozač po našem gradu koji je postao sveštenici
    hvala

  1. Dje nestade to “srpsko” dostojanstvo i cast koju toliko potencirate, pa da stanete hrabro iza svog postupka? Nego Vam je sad Crna Gora i za ovo kriva.
   Naucite da postujete “tudje” kad vec svoje ne volite 😊

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Čitateljka portala Onogošt javila nam se sa informacijom da je pronašla novčanik sa novcem i dokumentima, pa je odlučila preko našeg portala da raširi vijest kako bi što prije vratili novčanik vlasnici.