Autor: onogost.me
Foto: Opština Nikšić
16:54
22.6.2022.

Kovačević uručio knjige dobitnicima diplome "Luča" nikšićkih osnovnih škola

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević uručio je knjige dobitnicima diplome „Luča“ učenicima osnovnih škola, kojih je u ovoj godini bilo 133 iz našeg grada.


Tom prilikom predsjednik Kovačević je poručio učenicima da je knjiga Petra Šobajića o Nikšiću mali znak pažnje kojim lokalna uprava želi da pokaže da cijeni rad i trud koji su uložili u dosadašnje školovanje

„Simboličnim poklonom želimo da pokažemo da cijenimo to što ste na ovakav način završili školu i bićemo zajedno sa vama i u narednom periodu, kako biste nastavili da krčite puteve uspješno kao i do sada. Vaš uspjeh je ponos vama lično, vašim porodicama, našem gradu, našoj zemlji i našem narodu“, rekao je, između ostalog, predsjednik Kovačević.

U ime nagrađenih, predsjedniku se zahvalila učenica OŠ „Milija Nikčević“ Tijana Drašković, koja je istakla da im podrška lokalne uprave veoma znači, te da će se potruditi da uspjeha bude i u budućem školovanju.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:53
  30.6.2022.

  Osolike muve koje se posljednjih dana mogu vidjeti u velikom broju u Crnoj Gori, a pogotovo na području Nikšića, potpuno su bezopasni insekti, ističe specijalista biologije Miloš Džiknić.

 • 10:41
  30.6.2022.

  Zbog tropskog talasa i izuzetno visokih temperatura na snazi je narandžasti meteoalarm, a narednih dana biće ekstremno vruće, dok će tokom vikenda živa u termometru dostizati 40 stepeni Celzijusove skale, najavio je meteorolog Branko Micev.

 • 09:00
  30.6.2022.

  Oglas za prijem 70 lica u službu u Vojsci Crne Gore u svojstvu vojnika i vojnikinja  po ugovoru, koji je Ministarstvo odbrane raspisalo 20. juna ove godine, odnosno 22. juna za upražnjena formacijska mjesta sa mjestom rada u Golubovcima, povučen je, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

 • 08:53
  30.6.2022.

  Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihteru pogodio je jutros u 8.07h Bosnu i Hercegovinu, a potres se osjetio i u Crnoj Gori.