Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:44
10.10.2019.

Mladi pjesnici Književnog kluba "Poenta poetika" obišli OŠ "Luka Simonović"

U okviru obilježavanja petogodišnjice postojanja Književnog kluba "Poenta poetika", njegovi mladi pjesnici održali su poetski čas u Osnovnoj školi “Luka Simonović”.


Učenicima su se predstavili Rada i Tijana Draganić, Anđela Backović i Aleksandra Papović. Moderator je bio mr Goran Radojičić.

“Anđela, Aleksandra i Goran su inače bivši učenici škole, i posebno zadovoljstvo im je bilo opet posjetiti svoju osnovnu školu i prisjetiti se dana provedenih u njoj”, naveli su iz škole.

U programu su učestvovali i talentovane učenice škole Maša Mićović, Olgica Mrkić, Maja Perošević, Marta Jovović i Anđela Milović koje su kazivale svoje stihove.

Času su prisustvovali nastavnici crnogorskog jezika Milosava Đordan, Snežana Nikolić, Branislav Đurđevac, nastavnica francuskog jezika Rajka Đukanović, pomoćnica direktora Desanka Domazetović, pedagoškinja Ana Lalović i pedagoškinja pripravnica Irena Stijepović.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:09
  16.10.2019.

  Iskustvo u zdravstvenoj stanici u Plužinama mladim doktorima pruža priliku da nauče mnogo, a uslovi rada u toj ustanovi su dobri, kazali su ljekari iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli da rade u taj grad.

 • 15:03
  16.10.2019.

  Crnogorski postdiplomci neće plaćati dodatne troškove za magistarsku tezu, a narednih dana biće pojašnjen način primjene odluka, saopštila je direktorica Direktorata za visoko obrazovanje u Ministarstvu prosvjete Mubera Kurpejović.

 • 11:52
  16.10.2019.

  U Park šumi Trebjesa danas je zasađeno 700 novih sadnica, a sama akcija je inicijativa Turističke organizacije Nikšić i Nevladinog udruženja Putevima predaka.

 • 09:08
  16.10.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza i vozačima savjetovali da poštuju saobraćajne propise.