Autor: onogost.me
Foto: UCG
16:55
19.1.2020.

Nikšićani zadovoljni praktičnom nastavom skijanja

Studenti treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore pohađaju praktičnu nastavu skijanja na padinama Kopaonika u terminu od 18. do 24. januara 2020. godine.


Uslovi za skijanje su izvanredni. Snijega ima dovoljno. Zadovoljni smo hranom i smještajem. Vjerujem da će naši studenti iskoristiti ovo vrijeme i savladati vještine predviđene nastavnim planom i programom iz nastave skijanje", istakao je mr Dragan Baćović, jedan od nastavnika Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG iz Nikšića.

Da se radi vrijedno kazala je mr Marina Vukotić.

"Radi se kvalitetno. Svaki dan imamo po šest časova nastave", kaže Vukotić.

Nastavu pohađaju studenti posljednje godine osnovnih studija Fizička kultura i zdravi stilovi života, a pored Baćovića i Vukotića nastavu realizuju još prof. dr Rašid Hadžić i mr Marija Bubanja. Opšti je utisak da su svi zajedno odlučni da pored novog iskustva usvoje i nova znanja koja će prenositi novim generacijama.

Vještine skijanja na Kopaoniku savladavaju studenti: Mrdelja Čvorović, Nika Bakić, Aleksandra Furtula, Nikola Kostić, Jovan Pejović, Olivera Perišić, Emir Rastoder, Ivan Roganović, Teodora Roganović, Stefan Smolović, Vladimir Spalević, Vladan Stojanović, Radmila Tomović, Ivana Vuković, Zvezdan Đukić, Dajana Miljanić, Slađana Martinović, Popović Nikola, Sanja Perović, Nikola Šćekić, Marija Šćekić, Aleksandar Roganović i Nina Vujadinović.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:53
  10.7.2020.

  Veterani Sutjeske juče su obišli renoviranu spomen česmu, podignutu u čast Borislava Gajice Đurovića, fudbalera koji je zajedno sa njima nastupao za “plave”, a kasnije sa uspjehom igrao za beogradski Partizan, kao i za španski Valjadolid.

 • 22:07
  9.7.2020.

  U prvih pola godine sudovi su riješili 99,3 odsto predmeta, čime su predsjednici sudova i sudije dokazali da se svojim radom i postignutim rezultatima sudska vlast oduprla svim pritiscima, poručila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

 • 21:11
  9.7.2020.

  Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina, saopšteno iz Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).

 • 19:30
  9.7.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.