Otvoren Osmomartovski bazar

vijesti.me
 • Autor onogost.me
 • 06.03.2023. u 14:54
Osmomartovski bazar, u organizaciji Turističke organizacije (TO) i Opštine Nikšić, otvoren je danas na Trgu slobode i trajaće do 13. marta.

Direktor TO Mitar Barać istakao je da su lokalnim proizvođačima rukotvorina, umjetnina, suvenira, cvijeća besplatno obezbijedili jedanaest kućica i da Osmomartovski bazar, kao i svi ranije organizovani, pokazao da Trg slobode ima potencijal za takve manifestacije.

“Uskoro nam predstoji i vaskršnji bazar ‘Od Uskra do Vaskrsa’, imamo i bazar koji se organizuje u sklopu ‘Septembarskih dana’, a nedavno su završeni Novogodišnji i Božićni bazar. Koristimo maksimalno infrastrukturu koju imamo i trudićemo se da u vremenu koje je pred nama sve ovo podižemo na jedan veći nivo“, rekao je Barać.

Prema njegovim riječima, planiraju da bazare sllčnog tipa organizuju tokom cijele godine, posebno u proljećnim i ljetnim mjesecima, a predstoji i otvaranje info punkta TO.

“Turistička organizacija će u toku ove godine dobiti svoj info punk blizu Autobuske staice. To je implementacija jednog IPA projekta koji je radila Opština zajedno sa nama. Postoji načelna ideja da u sklopu tog info punkta bude i suvenirnica. Ima jedan prostor na Autobuskoj stanici koji razmatramo kao potencijalnu suvenirnicu“, kazao je Barać i dodao da je Nikšiću neophodna suvenirnica, posebno tokom ljetnje sezone.

Potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić kazao je da nastavljaju tradiciju organizovanja bazara.

“Nadamo se da ćemo zajedno sa Turističkm organizacijom nastaviti i ubuduće da našim građanima, posebno našim dragim damama, uljepšavamo dane u godini”, poručio je Tomić.

 

Izvor: Vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci