Autor: onogost.me
Foto: arhiva
21:14
16.1.2021.

Sjutra moguć slab snijeg

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore sjutra će biti promjenljivo oblačno, sa dužim sunčanim intervalima tokom prvog dijela dana, a u popodnevnim i večernjim satima ponegdje uslovi za slabe sniježne padavine.


Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, od sredine dana povremeno, uglavnom slab snijeg.

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti umjeren, sjevernih smjerova, krajem dana u pojačanju.

Jutarnja temperatura vazduha od minus 17 do minus jedan, a najviša dnevna od minus osam do sedam stepeni.

U Nikšiću najviša dnevna do nula stepeni. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:14
  4.3.2021.

  Kandidatkinja za odbornicu “SDP – SRCEM ZA NIKŠIĆ”, Milica Kontić je saopštila da su nikšićki vrtići iz godine u godinu sve puniji na zadovoljstvo i roditelja i djece, tako da danas preko 2.300 najmlađih sugrađana pohađa jedan od 25 vrtića, ili grupa pri osnovnim školama.

 • 09:21
  4.3.2021.

  Tužilac i portparol ODT u Nikšiću Stevo Šekarić kazao je da će nikšićko Tužilaštvo pokrenuti postupke protiv svih prijavljenih osoba, pa i predstavnika političkih partija za koje se dokaže da su organizovali skupove kojima su kršili mjere protv širenja virusa korona. On je istakao da su od početka godine optužene 74 osobe.

 • 08:33
  4.3.2021.

  U Crnoj Gori se trenutno liječe 484 pacijenta zaražena korona virusom, što je najveći broj hospitalizovanih od početka epidemije.

 • 08:02
  4.3.2021.

  "Molimo sve političke stranke da prilikom formiranja predizbornih programa se prethodno informišu o projektima u našoj Opštini čija realizacija je u toku", kazali su iz Službe glavnog gradskog arhitekte.