Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:21
18.9.2019.

Smanjena vidljivost po kotlinama

Uslovi za vožnju na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i dodali da je po kotlinama u višim predjelima vidljivost smanjena zbog jutarnje magle.


Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-18 dionica Šćepan Polje – Plužine, lokalitet brana hidroelektrane Piva, zbog radova na zaštiti brane, od sedam do 18 sati promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerevo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog asfaltiranja na regionalnom putu R-20 Berane – Petnjica, lokaliteti Polica i Duljkova stanica, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:01
  29.5.2020.

  Od 2012. godine došlo je do povećanja stanovnika Crne Gore koji puše sa 31 odsto na 35,4 odsto, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) povodom Međunarodnog dana kontrole duvana. Duvan sve više koriste i mladi.

 • 12:02
  29.5.2020.

  Službenici Komunalne policije su dana 28. maja, ove godine, izvršili komunalni nadzor na trgu Slobode i utvrdili neprivilnosti, tako što je veća količina pijeska kao i mašina za izvođenje radova postavljena na javnu površinu, to jeste trotoar, bez odobrenja nadležnog sekretarijata, navodi se u saopštenju načelnika Komunalne policije u Nikšiću, Novice Milovića.

 • 09:05
  29.5.2020.

  U Crnoj Gori u nižim predjelima jutros su putevi suvi, a u višim planinskim mjestimično mokri.

 • 07:56
  29.5.2020.

  Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT), na predlog Instituta za javno zdravlje, donijelo je odluke da svim vrstama okupljanja, na otvorenom i u zatvorenom prostoru, na javnim mjestima, uključujući i svadbena veselja, sahrane, može da prisustvuje do 200 ljudi. Sportskim takmičenjima i turnirima, na otvorenom i u zatvorenom sportskom objektu, takođe može da prisustvuje do 200 gledalaca/navijača.