Autor:
Foto: Darko Bulatović
14:59
5.5.2016.

VIDEO: Stranci uhvaćeni dok su crtali grafite po vozovima, kazna čišćenje

Nikšićka policija, rano jutros oko 2.30h, na željezničkoj stanici u Nikšiću uhvatila je četvoricu stranih državljana dok su na novim vozovima marke „Caf“ ispisivali grafite. 


Uhvaćeni su S.J.O.E. (33), G.D.G.M. (32), T.M (33), sva trojica rođeni u Francuskoj i  K.K.S. (31), rođen u Rusiji.

Policija je od njih tokom hapšenja oduzela 28 sprejeva marke „Loop“, a utvrđeno je da nemaju ni prijavljen boravak u našoj zemlji.

Protiv njih će biti podnesena prekršajna prijava, a mladići već plaćaju svoju kaznu budući da im je naređeno da sve što su napisali i očiste.

Ekipa portala Onogošt počinioce ovog nesvakidašnjeg prekršaja zatekla je na željezničkoj stanici u akciji čišćenja grafita.  Na osnovu onoga što se moglo vidjeti na terenu imaće pune ruke posla budući da se sa jedne strane grafiti protežu gotovo čitavom dužinom voza.

 

 

Jedan od njih, ne želeći da se predstavi, pristao je za naš portal da odgovori šta ih je natjeralo da ispišu grafite po vozu.

„Mi nijesmo pijanice koje su se napile i napravile štetu namjerno. Željeli smo da se zabavimo i sada ćemo da platimo cijenu naše zabave. Iza ovoga se ne krije nikakava tajna poruka neke organizacije i slično. Samo smo željeli malo zabave“, kazao je krupniji mladić sa naočarima. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:39
  1.3.2021.

  Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI) pokrenulo je akciju pod nazivom Prijavite korupciju, nepotizam i sve zloupotrebe u našem resoru.

   

 • 16:17
  1.3.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:12
  1.3.2021.

  Pripadnici Uprave policije će vršiti detaljne kontrole poštovanja novih mjera koje su predviđene Naredbom o izmjenama i dopunama naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa, saopšteno je iz UP.

 • 14:43
  1.3.2021.

  Od početka primjene Odluke o određivanju novčane naknade za novorođeno dijete na području opštine Nikšić, od 1. januara 2021. godine do danas, naši sugrađani podnijeli su ukupno 41 zahtjev za isplatu novčane nadoknade za novorođenčad, dok su tri zahtjeva odbijena jer nijesu podnešena u skladu sa utvrđenim kriterijumima, saopšteno je iz opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.