Autor: onogost.me
Foto: Uprava policije
16:16
28.5.2022.

Zaplijenjena marihuana u Nikšiću, uhapšena jedna osoba

Nikšićka policija uhapsila je M. M. (26) nakon što su službenici zaplijenili 39 pvc pakovanja marihuane, ukupne mase oko 50 grama, koju je osumnjičeni, kako se sumnja, prethodno sakrio u jedan napušteni objekat.


Iz Uprave policije (UP) su saopštili da su otkrili mjesto gdje je opojna droga skladištena i tom prilikom zatekli M.M. na licu mjesta.

"Sumnja se da je M.M. opojnu drogu držao u cilju dalje distribucije. Obaviješten je državni tužilac koji je naložio da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz UP.

Podsjećaju da nikišićka policija u kontinuitetu preduzima aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga.

Tokom aprila i maja, kako navode, prekršajno je procesuirano 18 lica zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih droga, dok su podnijete četiri krivične prijave zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ostale vijesti iz kategorije