Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
15:03
15.2.2020.

Župa: Radionica o organskoj poljoprivredi

Radionica "Organska proizvodnja hrane – uticaj upotrebe hemijskih sredstava u poljoprivredi na zdravlje ljudi i životnu sredinu" koja je dio projekta "Zeleni put" biće održana u ponedjeljak 17. februara u 10h u prostorijama OŠ "Dušan Bojović" u Župi. 


Radionicu organizuje NVO Župa u srcu u saradnji sa OŠ "Dušan Bojović", a namijenjena je kako đacima tako i roditeljima.

Svi oni će biti u prilici da se upoznaju sa osnovnim principima organske poljoprivrede i njenom uticaju na zaštitu životne sredine.

Ovaj projekat finansira Evropska unija, a sufinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore u okviru projekta FORS Montenegra Green Economy for Advanced Region /Zelena ekonomija za razvoj regiona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:55
  29.3.2020.

  U okviru kampanje Instituta za javno zdravlje #OstaniDoma, UNICEF i Udruženje Roditelji pokrenuli su izazov #IgrajSeDoma i pozvali roditelje da im šalju kratke video-snimke raznih igara s djecom predškolskog uzrasta, do jednog minuta trajanja.

 • 17:53
  29.3.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:19
  29.3.2020.

  Predsjednik Vlade Duško Marković kazao je da naša zemlja za sada zahvaljujući naporima i složnom djelovanju i požrtvovanju vlada situacijom u vezi sa koronavirusom, ali da najteži dani tek predstoje te je stoga potrebna čvrsta disciplina i poštovanje naredbi i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

 • 13:54
  29.3.2020.

  U KCCG je preminula druga osoba pozitivna na koronavirus.