Autor: onogost.me
Foto: vijesti.me
15:07
16.5.2019.

Milenina „Krila djetinjstva“ osvojila prvu nagradu

Učenica devetog razreda Osnovne škole „Ratko Žarić“, Milena Bogetić, nastavlja sa osvajanjem nagrada na dječjim festivalima poezije.


Ovoga puta mlada pjesnikinja iz Nikšića vratila se iz Bačke Topole, gdje su održani 11. susreti stvaralaštva djece „Na krilima detinjstva“ sa dvije prve nagrade – za autorsku pjesmu i za pjesmu koju je sastavila na festivalu.

“Okušala sam u ‘Pesnikovanju’ i ‘na licu mjesta’ na temu koju su dali pjesnici ‘Od najslađeg, slađe’, sastavila sam pjesmu i opet osvojila prvo mjesto. Obje nagrade mi puno znače, a naročito ona za sastavljanje, gdje sam, ‘ukrstivši pera’ sa drugom djecom, dokazala da sam zaslužila i prvu nagradu festivala“, kazala je Milena.

 

Izvor: vijesti.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:35
  22.8.2019.

  Nakon nastupa u Kolašinu, na Korifej festivalu i Barskom ljetopisu u Baru, koji su sjajno primljeni i imaju odličan odjek, Alice in WonderBand završavaju ovo leto gostovanjem na Festivalu uličnih svirača u Nikšiću.

 • 08:07
  22.8.2019.

  Ove sedmice u bioskop Cinema 213 stižu dva nova filma – Angry birds film 2 i Jezive priče iz mrak.

 • 11:22
  21.8.2019.

  Prelijep sunčan dan, rijeka Bistrica, muzički izbor slikara Miša Vemića iz Nikšića, pokoji cvrkut ptica, ladovina od drveća i trema kuće Dizdarevića, te prelijepa okolina u Loznoj Luci kod Bijelog Polja, inspirativno su djelovali na učesnike Prvih internacionalnih slikarskih susreta "Slikari Lazovići", što se moglo zaključiti po započetim crtežima i slikama na kojima će raditi narednih sedam dana.

 • 08:03
  21.8.2019.

  Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.