Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
13:47
28.2.2021.

Call centar uoči lokalnih izbora počinje sjutra sa radom

Call centar sa jedinstvenim brojem 19820, koji je oformilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) uoči izbora u Nikšiću, koji će biti održani 14. marta, počeće sjutra sa radom.


“Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa. Takođe, građani će pozivanjem ovog broja moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces, a povodom raspisanih izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić”, saopšteno je iz MUP-a.

Call-centar radiće svakog dana u terminu od 8 do 20 časova, dok će u nedjelju, 14. marta, raditi u periodu od 7 do 20 časova.

Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

“Napominjemo da će Područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, Ministarstva unutrašnjih poslova, u vrijeme održavanja izbora, tj. u nedjelju, 14. marta 2021. godine, raditi u periodu od 7 do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, navode u MUP-u.

Ostale vijesti iz kategorije