Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate: Napadnut aktivista naše koalicije, tražimo smjenu Goranovića i Mađarića

152791473_2955802844690426_5086160725660227019_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.02.2021. u 16:11

Danas prilikom obilaska Kočana i porodica u tom naselju, dogodio se fizički napad na moje prijatelje, propraćen gnusnim uvredama kojima sam bio prisutan. Ta lica su bila i naoružana. Prema mojim saznanjima, radi se o licima dobro poznatim o nikšićkom kriminalnom miljeu, naveo je funkcioner Demokrata Krsto Radović na presu koalicije „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“.

Radović je kazao da je u Nikšić došao da pruži podršku Koprivici, jer je Koprivica pružio podršku njemu u Budvi kad je bilo najteže.

„Želim da poručim Žutom, Crnom, Sivom ili već kojeg god kolorita da je nadimak tom čovjeku ili tim licima, da je njihovom bahaćenju i u Nikšiću i u Crnoj Gori došao kraj“, poručio je on.

Nakon tog incidenta, kako je kazao, krenuli su prema kancelarijama i zaustavila ih je saobraćajna policija, a pripadnici su, kako kaže, konstantno su bili na telefonu.

„Nadam se da će tom selektivnom pristupu doći kraj. Zašto ova lica se brane na ovakav način. Oni svoja djela jedino mogu da brane pištoljima i fantomkama. Želim da poručim Nikšićanima da 14. marta je dan kada će ovakvom ponašanju doći kraj“, poručio je Radović.

Momo Koprivica, nosilac liste „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“, kazao je da ovaj čin nije samo kriminalan već i sraman, te da predstavlja urušavanje ugleda grada.

Koprivica je dodao da je stanje u Nikšiću takvo da to nije jedini slučaj i obznanio kako je, prije neko veče, i reditelj Ivan Ivanović, povrijeđen.

„Imajući u vidu stanje bezbjednosti koje dovodi do ovih napada i partijska prebrojavanja koja vrše policijski službenici, ilegalne evidencije koje vode, žmurenja, da pravosnažno osuđivana lica nose policijske uniforme, pozivamo gospodina Brđanina da hitno smijeni načelnika Goranovića i komandira Mađarića“, rekao je Koprivica.

Zbog ovih stvari, kako je dodao, pobjeda će biti više nego ubjedljiva 14. marta.

„I kad smo u pitanju mi i ostale opozicione liste. Zato je važna poruka Ne damo Nikšić kriminalcima. Pobijedićemo ih znanjem, pameti, odlučnošću, upornošću, a ne fantomkama i oružjem“, poručio je Koprivica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.