Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević: Vlast u Nikšiću ne zavisi od jednog odbornika GP URA

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2024. u 07:30
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević saopštio je da ne zna zašto su iz GA URA "podlegli pritisku i imaju li neke druge interese i razloge" kada su danas predali inicijativu za njegovo razrješenje.

"Zvaću u ponedjeljak njihovog predsjednika opštinskog odbora da mi objasni, jer iz natpisa u medijima nijesam shvatio razloge. Šta ih je motivisalo da povjeruju u kampanju DPS-a, na njima je da odgovaraju. Ali, vlast u Nikšiću ne zavisi od jednog odbornika GP URA", rekao je Kovačević na Prvoj televiziji.

Nikšićka URA otkazala podršku Marku Kovačeviću

Ocijenio  je da je prethodnih dana izvršeno nasilje "nad onim što je kazao tokom obilježavanja godišnjice bitke na Grahovcu".

"Niko nije na ispravan način interpretirao ono što sam ja rekao. Izvršeno je nasilje nad onim što sam rekao i pokušali su da nanesu političku štetu meni i političkoj stranci kojoj pripadam" istakao je Kovačević.

Oštre osude na govor sa Grahovca, Kovačević: Centri moći opet iskonstruisali priču

Tvrdi da nije pomenuo u negativnom kontekstu bilo kakav narod, već da je u pozitivnom kontekstu pominjao Crnogorce i Hercegovce.

"U mom govoru nema nikakvog poziva na nasilje", dodao je Kovačević.

Kovačević je povodom sporne izjave saslušan u policiji.

Podsjetimo, klub odbornika "Evropski tim za Nikšić" podnio je Prijedlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Ковачевићу, једина истина коју си рекао за вријеме овога мандата је да власт у Никшићу не зависи од једног одборника УРА-е. Зато се сви, иоле нормални, питају зашто си им дао највреднију институцију културе као што је библиотека. Биљана Обрадовић која је на челу библиотеке заједно са својим УРА (бивши ДПС) колегама на рачун нас грађана врши сопствене промоције и промоције своје странке. Објасни Никшићанима зашто тајно гураш кадрове Тање Дуњине (екс. Бечановић) и Рајке Глушице када сви знамо да је број гласова који су они добили у Никшићу био на нивоу статистичке грешке.
      Ковачевићу, искрено се надам да си завршио са руководственом функцијом за сва времена јер ништа нијеси бољи од оних прије тебе.

    2. Ovaj čovjek ne odustaje, haos. Pa svojim ušima čujemo šta si lupao. Rijetko iritantna pojava i dokaz da ne moraš biti najveći lopov u gradu da bi bio gradonačelnik kao prije njega što su bili. Dovoljno je biti pokvaren do nivoa da želiš krv i svađu među ljudima. Odbijam da povjerujem da iz sopstvenog nedostatka inteligencije sve ovo priča. Čovjek je prosto dubinski pokvaren, džabe mu priča o Bogu svako malo…

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U 19 časova dogodila se saobracajna nezgoda na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, u tunelu Budoš, u kojoj su učestvovala dva automobila i kombi koji je prevozio učenike OŠ "Ratko Žarić" iz Nikšića.