Autor: onogost.me
Foto: gov.me
20:38
17.5.2022.

Premijerski sat 27. maja: Abazović odgovara na pitanja poslanika

Premijer Dritan Abazović odgovaraće 27. maja u Skupštini Crne Gore na poslanička pitanja.


Predsjednica parlamenta Danijela Đurović zakazala je sjednicu Skupštine  za 27. maj, čiji je dnevni red Premijerski sat i posalnička pitanja u vezi sa određenom temom.

“Podsjećam da je rok za dostavljanje pitanja predsjedniku Vlade Crne Gore u pisanoj formi najkasnije 72 sata prije početka sjednice. Prijedlog sa precizno navedenom temom, o kojoj se postavljaju pitanja, ime i prezime nadležnog ministra predlažu poslanički klubovi parlamentarne većine predsjedniku Skupštine, u pisanoj formi, najkasnije sedam dana prije dana određenog za održavanje sjednice”, naglasila je Đurović.

Sjednica će se održati u zgradi Skupštine Crne Gore, sa početkom u 11 sati.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:13
  27.6.2022.

  Premijer Dritan Abazović odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • 10:19
  25.6.2022.

  Bivši ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično su objavili da osnivaju Pokret "Evropa sad!".

 • 08:57
  22.6.2022.

  Od pojedinih (ne)ljudi nijesam ni očekivao nešto više! Nadam se da u redovima odbornika aktuelne lokalne vlasti ima onih koji vide dalje od funkcija, te da će pomoći transfer vlasti zbog zaustavljanja daljeg propadanja Nikšića, naveo je odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović reagujući na izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u ovom trenutku ta partija neće rušiti vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju.

 • 20:10
  21.6.2022.

  Glavni odbor SNP-a je dao jednoglasnu podršku Opštinskom odboru Berana i prihvatio njihov stav da se u ovom trenutku ne ruši vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju, zaključak je sa sjednice koja se večeras održala u Beranama.