Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šćepanović: Slučaj zaraženih krava kju groznicom je skandal

Demkratska partija socijalista
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2024. u 12:11
Odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini opštine Nikšić Kristina Šćepanović saopštila je da građani Nikšića ne dobijaju odgovor na pitanje ko je naredio da se krave zaražene “Q” groznicom prvobitno zakopaju, bez potrebnih saglasnosti, i, kako je navela mimo svih pravila, u Župi Nikšićkoj.

”Još jedan dan prolazi, a građani Nikšića ne dobijaju odgovor na pitanje ko je naredio da se krave zaražene “Q” groznicom prvobitno zakopaju, bez potrebnih saglasnosti, mimo svih pravila, u Župi Nikšićkoj. Dalje, postavlja se pitanje zašto predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica i v.d. direktora DOO Komunalno Nikšić Vido Sjekloća i dalje ćute o tome čija je lokacija na kojoj su zaražene krave premještene i zašto baš ta lokacija”, navela je Šćešpnović u saopštenju.

Ona je ocijenila da je u pitanju prvorazredni skandal.

”Ne treba biti ekspert da biste znali da je otkopavanje zaraženih krava i njihovo transportovanje, mimo svih procedura, u još veću opasnost dovelo zdravlje ljudi koji žive u Nikšiću. Misle li Kovačević, Krtolica i Sjekloća da podnesu odgovornost za ovaj prvorazredni skandal ili planiraju da nastave da se bave šibicarenjem i prebacuju odgovornost na druge ljude? Još nešto, planira li iko, uključujući resornog ministra Vladimira Jokovića, da odgovori građanima na pitanje koliko je mlijeka od zaraženih krava otišlo u otkup i koliko se sira od istog napravilo”, upitala je odbornica SO Nikšić.

Kako je rekla, navededeni funkcioneri bi trebalo da podnesu ostavke.

”Ne znam da li su vlastodršci svjesni, počev od Kovačevića, preko Krtolice, do Sjekloće, pa i Jokovića u kakve su jade ovim svojim činjenjima i nečinjenjima uvalili građanke i građane Nikšića. Da znaju za moralnu odgovornost, časa časili ne bi n’o bi podnijeli ostavke. Ovako, ostaje da istinu istjeramo na čistac i primoramo ih da odgovaraju pred zakonima države Crne Gore”, zaključila je ona.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    3

    1. Ajde batali ko da nema vecih problema u drzavu od ovog uhvatili ste se za krave nedelju dana eto su maknute

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci