Autor: onogost.me
Foto: SNP
21:37
13.7.2020.

SNP Nikšić: Položili vijence na spomenike rodoljuba u Nikšiću

Danas su članovi Asocijacije mladih SNP Nikšić, uz prisustvo predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića, predsjednika OO SNP Nikšić Nenada Markovića i koordinatora za izbore Mladena Milovića, položili vijence na spomeniku strijeljanim rodoljubima na Trebjesi, te na spomenicima Ljubu Čupiću, Stojanu Kovačeviću i Novaku Ramovu.


"SNP Nikšić je na ovaj način izrazio svoj duboki pijetet prema junacima 13. jula, koji su prvi pronijeli baklju slobode u porobljenoj Evropi, i ostavili svojim potomcima vječiti ponos i razlog za zadovoljstvo. SNP CG će ostati privržena vrijednostima 13. jula, velikom danu crnogorske istorije, koji simbolizuje ono najbolje, najplemenitije i najčasnije u našem društvu i koji je jasna ideja vodilja crnogorskom društvu za budućnost. Polaganju vijenaca je prisustvovao i profesor Radan Nikolić, predsjednik Udruženja boraca ratova od 1990. godine", navodi se u saopštenju  Opštinskog odbora SNP-a.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:03
  13.8.2020.

  Centar za demokratsku tranziciju (CDT) pokreće kampanju “Glasaj slobodno” kako bi promovisali neprikosnoveno pravo građana na slobodan politički izbor.

 • 07:57
  13.8.2020.

  Na sjednici Državne izborne komisije jednoglasno je odlučeno da na izborima 30. avgusta mogu glasati i građani sa starom ličnom kartom, ukoliko budu prepoznati u identifikacionom sistemu, potvrdio je za Radio Crne Gore predsjednik DIK-a Aleksa Ivanović.

 • 19:37
  12.8.2020.

  Od 15. avgusta do 30. avgusta biće aktivan besplatan Call centar za informacije o biračkom spisku i to putem broja telefona koji je besplatan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori 19820, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 • 18:16
  10.8.2020.

  Državna izborna komisija (DIK) proglasila je 11 lista za učešće na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori koji će biti održani 30. avgusta.