Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“SO Šavnik ispunila obaveze, nema razloga za uvođenje prinudne uprave”

DPS
 • Autor onogost.me
 • 25.03.2024. u 14:56
Na osnovu zahtjeva koje je uputilo Ministarstvo javne uprave, Skupština opštine (SO) Šavnik usvojila je sve neophodne akte i odluke čime je u potpunosti urađeno sve što je neophodno ne bi li lokalna vlast u našoj opštini nesmetano nastavila svoje funkcionisanje i rad, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

Smatraju da su na taj način ispunjeni svi uslovi, te je uvođenje prinudne uprave u Opštini Šavnik apsolutno bespotrebno.

“Ovim putem obavještavamo crnogorsku javnost da je Skupština opštine Šavnik, u roku koje je predvidjelo Ministarstvo javne uprave, ispunilo sve zakonom predviđene obaveze. Takođe, navodimo i da je resornom ministarstvu već poslat izvještaj o usvajanju svih akata, a samim tim i povratno očekujemo odluku o neuvođenju prinudne uprave u Opštini Šavnik”, piše u saopštenju šavničkog DPS-a.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.