Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
22:07
8.9.2021.

Vučurović: Svi podržavamo Kovačevića i stojimo iza njegovih riječi

Svi naši poslanici i funkcioneri podržavaju ono što je Marko Kovačević saopštio i svi mi stojimo iza njega. Međutim, kriminalna hobotnica Mila Đukanovića, koja je još uvijek prisutna u tužilaštvu, misli da može ponovo da progoni Srbe, ovog puta zbog izjava i stavova iza kojih stoje i naši glasači i čitavi srpski narod, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.


Prema njegovim riječima, prevarili su se oni koji su mislili da će Rezolucijom o Srebrenici i “orkestriranim suđenjima ućutkati DF i srpski narod da govori istinu”.

“Razobličavaćemo na svakom mjestu laži i pokušaje da se satanizuje naš narod i njegova borba, kako je to krenulo u čitavom regionu. Preveliki smo mi narod da bi se povijali pred našim protivnicima. I zato, neka se ne čude poslanici koji su glasali za rezoluciju o Srebrenici zbog neugodnosti koje doživljavaju na granici sa Srbijom, jer su tim činom pokušali da ponize Srbe i Srbiju i da nas proglase nečim što nikad nismo bili. Da ne pominjemo kakve su još sramne poteze povlačili iz DPS u odnosu na Srbiju i srpski narod. Sa druge strane, u Crnoj Gori, njihovo tužilaštvo, kojim komanduje Milo Đukanović želi da kažnjava funkcionere DF zbog izgovorene riječi “,  pojasnio je Vučurović.

Poručuje da je pod hitno potrebna reforma sudstva i tužilaštva, kao i procesuiranje onih koji progone ljude zbog izgovorene riječi.

Ostale vijesti iz kategorije