Autor: Branko Čupić
Foto: FK Sutjeska
07:56
17.1.2020.

Cicmil ponovo u stroju: Sad gledam samo naprijed, imamo kvalitet za preokret

Nije bio sa ekipom od 26. maja prošle godine kada je zadobio povredu u duelu sa ekipom Budućnosti. Ipak, i ako su u klubu znali da će dugo odsustvovati sa terena i da je povreda teže prirode, Stefanu Cicmilu je omah na kraju prošle sezone produžen ugovor. 


Uslijedio je period od sedam mjeseci oporavka. Sa strane je morao da gleda klupske drugove prvo u evropskim mečevima, a nije mogao da pomogne ekipi ni na domaćoj sceni u prethodnoj polusezoni.

„Iza mene je veoma dug i težak period oporavka, ali sam potpuno spreman ušao u pripreme za drugi dio sezone. Moram se zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene i trudiću se da na što bolji način odgovorim na profesionalan i korektan odnos. Teška povreda je iza mene i sada gledam samo naprijed“, ističe za naš portal nekadašnji igrač Budućnosti, Radničkog iz Niša, Spartaka iz Subotice, Vlaznije i OFK Titograda.

Aktuelni šampion u proljećni dio ulazi kompletiran. U tim su se pored Cicmila, nakon oporavka od povrede vratili i Bojan Ciger i Milutin Osmajić, a pred “plavima” je težak zadatak, jer ispred sebe na tabeli imaju Budućnost, koja ima osam bodova prednosti.

 "Želim da pomognem ekipi da odbrani šampionsku titulu. I pored velike zalihe koju ima Budućnost ja sam optimista, jer znam da imamo neophodan kvalitet, tako da je sve moguće. Takođe ćemo se i u Kupu Crne Gore boriti za pehar, pa nas očekuje veoma zanimljivo proljeće. Prije toga nam ipak slijedi tempiranje forme i očekujem da ću što spremniji dočekati početak drugog dijela sezone i da ću opravdati ukazano povjerenje i podršku”, navodi 29-godišnji štoper.

Ostale vijesti iz kategorije