Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Dobili smo program, na nama je da budemo disciplinovani

89301155_2388707444716009_5229054878231298048_o
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 20.03.2020. u 07:06

Fudbal je stao u cijelom svijetu, a lopta miruje i kraj Bistrice. U skladu sa odlukom o suspenziji svih takmičenja i izdatim privremenim mjerama zaštite Fudbalski klub Sutjeska raspustio je sve selekcije.

Kompletna uprava, stručni štab i zaposleni u klubu pridržavaju se mjera zaštite, dok administracija radi u manjem obimu.

Golman aktuelnog šampiona je kazao da su svi igrači dobili program aktivnosti kojeg će se pridržavati u skladu sa preporukama nadležnih, uz nadu da će šampionat što prije biti nastavljen.

“Što se tiče aktivnosti dok smo na pauzi dobili smo program koji bi trebali da odradimo, i nastojaćemo da sve to ispostujemo koliko god bude moguće. Situacija je takva kakva je i ne možemo ništa da promjenimo, a na nama je da poštujemo pravila i propise koji su nam dati, isto kao i kad smo na pripremama, da budemo disciplinovani, kako sportisti tako i svi ostali ljudi. Nadamo se da će ovo što prije proći i da ćemo se vratiti normalnim aktivnostima, treninzima i prvenstveno utakmicama”, kazao je za naš portal golman Sutjeske Vladan Giljen.

Sutjeska je nakon 23 odigrana kola druga na tabeli sa 11 bodova zaostatka za prvoplasiranom ekipom Budućnosti, a u drugom dijelu Prve Telekom lige “plavi” su zabilježili dvije pobjede, po remi i poraz.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.