Autor: onogost.me
Foto: FSCG
07:59
2.6.2020.

Jovović zbog povrede čeka narednu sezonu

Reprezentativac Crne Gore i češkog Jabloneca Vladimir Jovović neće igrati do početka naredne sezone, a razlog je povreda koju je obnovio tokom priprema za nastavak sezone koju je prekinuo koronavirus.


Fudbalska liga Češke je nastavljena prošle sedmice, a Jovovića nema u sastavu Jabloneca. Nema ga ni na treninzima. Crnogorski reprezentativac je već završio sezonu, mjesec prije njenog zvaničnog kraja, zbog napuknuća mišića. Jovović (25) se oporavljao još od februara mjeseca, kada se povrijedio na utakmici protiv Pribrama.

Liječio se tokom pauze zbog koronavirusa, dio procesa rehabilitacije sproveo je i u Crnoj Gori, ali čim se vratio u Češku i počeo da trenira sa svojim saigračima, obnovio je povredu.

Zbog toga će pauzirati do kraja sezone i očekuje se da bude spreman tek za narednu sezonu, odnosno za evropske utakmice Jabloneca, s obzirom na to da je njegov tim treći na tabeli i blizu je plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nekadašnji fudbaler Sutjeske je u 2020. godini tako odigrao samo jednu utakmicu. Jovović je odigrao 32 meča u dresu reprezentacije Crne Gore.

 

Izvor: Sport Klub

Ostale vijesti iz kategorije