Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Remi Sutjeske i Koma u goleadi na Zlatici

83316127_1114703348911949_7787154562418212864_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 30.05.2020. u 19:54

Fudbaleri Sutjeske igrali su večeras neriješeno protiv Koma 3:3 u utakmici 24. kola Prve Telekom lige.

Iako je bio favorit uoči ovog duela, tim Nikole Rakojevića morao je da juri rezultat, što je sa dva gola u samom finišu i uspio i tako dođe do boda na veoma nezgodnom gostovanju.

Domaći tim krenuo je ofanzivno od starta i došao do prednosti već nakon prvog napada, a precizan je u 1. minutu bio Sava Gardašević.

Isti igrač bio je u sjajnoj prilici u 29. minutu, nakon asistencije Popovića, ali je Giljen sjajnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Ipak, samo dva minuta kasnije Filip Mitrović je sjajnim udarcem sa oko 20 metara uspio pogoditi i povisiti na 2:0.

Nakon drugog gola Podgoričana “plavi” su preuzeli inicijativu što je donijelo rezultat u posljednjem minutu prvog dijela igre. Nakon pokušaja Kojaševića jedan igrač Koma igrao je rukom, a sudija Vujović pokazao je na bijelu tačku. Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Stefan Nikolić.

U nastavku igre aktuelni šampion je nastavio da održava inicijativu i bio bolji rival, ali nigrači u bijelim dresovima nijesu uspjeli da dođu do izgledne prilike, da bi domaći igrači u 71. minutu iznenadili šampiona i preko MIrze Hota došli do trećeg gola.

U međuvremenu je trener Nikšićana Nikola Rakojević izvršio nekoliko izmjena, a rezervista Božo Marković je u 88. minutu u svom stilu uspio da zatrese mrežu rivala i smanji rezultat na 3:2. On je nakon par minuta ponovo zaprijetio golu Damira Ljuljanovića, ali nije bio precizan. Ipak, za konačan rezultat pobrinuo se Damir Kojašević sjajnim udarcem iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena.

Sutjeska nakon 24 kola ostaje na drugoj poziciji sa 44 boda, a u narednom koje je na programu već u srijedu, na svom terenu će dočekati ekipu Petrovca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.