Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jauković: Biće izazovna godina i sezona, ali mislim da sam spremna 

RSCG
  • Autor onogost.me
  • 01.08.2024. u 08:13
Nakon četiri godine provedene u bjeloruskom Brestu, rukometašica Đurđina Jauković vratila se u Crnu Goru, ali ne zadugo.

U RK Budućnost stigla je u novembru prošle godine, međutim nakon iznenadnog odlaska generalnog sponzora, klub se našao našao u teškoj finansijskoj situaciji i praktično pred gašenjem.

Đina kaže da ostaje žal zbog takve situacije.

“Nije bilo nimalo lako donijeti ovu odluku zbog cijele situacije u RK Budućnost. Stvarno sam željela da se vratim kući, da zajedno pravimo nove uspjehe. Čekala sam pune tri nedjelje, pokušavala da odlažem, jer sam se nadala da ćemo dobiti neke informacije ranije, ali dobili smo informaciju iz kluba da smo slobodni i da tražimo nove klubove, jer ni oni sami nijesu znali šta će se sve desiti”, kaže Đurđina za portal Onogošt.

Dvadesetsedmogodišnja rukometašica odlazi u Rumuniju, a naredne dvije sezone igraće za ĆSK Bukurešt.

Zadovoljna je, kaže, izborom kluba.

“To je klub koji ima istoriju, tradiciju, koji je dugi niz godina učesnik Lige šampiona, prije par godina je i osvojio, tako da klub ima najveće ambicije. Ono što je za mene najbitnije da se polako vratim na teren, da idem korak po korak. Trebaće vremena da se adaptiram i uklopim u ekipu i što je najbitnije da me na početku sačuvaju, jer se vraćam nakon teže povrede, drugi put kidanje prednjih ukrštenih ligamaneta. Tu sam naišla na njihovo razumijevanje. Biće izazovna godina i sezona, ali mislim da sam spremna za to”, poručuje mlada Nikšićanka.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fudbaleri Sutjeske savladali su Arsenal u Tivtu rezultatom 1:0 u susretu 13. kola Meridianbet 1. CFL. 
    U Nikšićkom pozorištu večeras, u 20 časova, biće izvedena predstava „Utopija danas”, nastala u koprodukciji Centra za kulturu Tivat, SKC Novi Sad, Bitef teatra, KC Grad (Beograd) i “Trinidada” (Novi Sad).