Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kodokanu tri medalje u Sarajevu

Kodokan
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2024. u 07:58
Takmičari Džiju džicu kluba "Kodokan" osvojili su tri medalje Međunarodnom turniru "Sarajevo Open 2024", koji je u subotu održan u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Balša Krušćić osvojio je zlato (U-12), Miloš Butorović okitio se srebrom (U-14), a Mirsada Sejda donijela je bronzanu medalju (U-21).

’’Kruščić Balša pokazao je izvanredne sposobnosti za ovaj sport, pobijedivši u četiri borbe i to ful iponom. Pobijedio je takmičare koji su nosioci balkanskih medalja. Najprije se sastao sa predstavnikom Bosne i Hercegovine, zatim sa predstavnikom Crne Gore, u polufinalu pobijedio je Bugarina, a u finalu takođe Bugarina koji je bio balkanski prvak za ovu godinu’’, naveli su iz kluba i dodali da je Kruščić bio u konkurenciji za najboljeg takmičara turnira.

U Kodokanu su veoma zadovoljni cjelokupnim rezultatom, a tome su doprinijeli Miloš Butorović i Sejda Mirsada.

’’Sjajan nastup imao je i Butorović Miloš koji je imao tri borbe. U finalu je ubjedljivo vodio, međutim, zbog pogrešnog udarca je diskvalifikovan tako da je osvojio drugo mjesto. Sejda Mirsada je takođe briljirala. Imala je četiri borbe. U polufinalu je zaustavljena zbog povrede, tako da je osvojila treće mjesto’’, rekli su iz Kodokana i izrazili zadovoljstvo zbog dobre posjećenosti, kvaliteta i jake konkurencije u kojoj su nastupali.

Sarajevo Open okupio je 650 takmičara iz 10 zemalja – Italija, Austrija, Grčka, Bugarska, Mađarska, Slovenija, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Bosna i Hercegovina.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma horor, triler “Osmijeh 2” i sportski “Prva klasa- pun gas”.
    Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za odabir izvođača radova na izgradnji sportske sale za potrebe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću.