Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Miličković: Očekujem reakciju; Živković: Došli smo sebi poslije svega što se dešavalo

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 12.08.2023. u 13:56
Fudbaleri Sutjeske Meridianbet sjutra (20) gostuju Jedinstvu Franca u Bijelom Polju u četvrtom kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Prethodne sedmice je u Nikšiću bilo turbulentno - nakon ispadanja iz Evrope, došlo je do rastanka sa trenerom Nenadom Brnovićem, koga je naslijedio Vladimir Janković, a bilo je i promjena u stručnom štabu.

Janković, ipak, još nije licenciran, pa će sjutra sa tribina gledati utakmicu, a njegov debi očekuje se u petom kolu, protiv Budućnosti u Nikšiću.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Ekipa Jedinstva je u prethodna tri kola osvojila tri boda, a i prethodne sezone je pokazala da ima određeni kvalitet. Neće biti lako", kazao je Jankovićev asistent Boris Miličković.

Na sjutrašnjoj utakmici neće biti Vladana Giljena i Boža Markovića koji su od ranije povrijeđeni. Anto Babić se vratio nakon povrede leđa.

"Očekujem reakciju igrača, da ćemo pružiti dobru partiju i upisati pozitivan rezultat", poručio je Miličković.

Ofanzivac Dušan Živković ističe da se ekipa oporavila nakon prethodnih izdanja.

"Svaka promjena donosi nešto novo. U Bijelo Polje idemo po pobjedu. Daćemo maksimum, potrudićemo se da dođemo do pobjede. Mislim i da smo se probudili, da smo u Evropi bili uspavani, došli smo sebi poslije svega što se dešavalo. Jako bitna utakmica, mislim da ćemo napraviti povoljan rezultat, da steknemo samopouzdanje pred derbi i težak raspored. Sada imamo i više vremena za oporavak", kazao je Živković.

Izvor: Vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.