Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Juniorsko prvenstvo Crne Gore: Džudisti Trebjese i Straševine oduvali konkurenciju

trebjesa
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2017. u 14:41

Kakav dan za nikšićke džudiste, prije svega za takmičare džudo klubova Trebjesa i Straševina, koji su dominirali danas u muškoj i ženskoj konkurenciji na juniorskom šampionatu Crne Gore. 

Sa devet osvojenih medalja, od čega tri zlatne,  DžK Trebjesa najuspješnija je ekipa takmičenja. Klub čiji članovi treniraju u skromnim uslovima, u trošnom objektu kod Željezare, još jednom su pokazali da su veliko srce i velika želja njihova najveća snaga.

U kategorijama do 73, 81  i 100 kilograma zlatom su se okitili Nikola Stanišić, Aleksandar Tomić i Novak Ostojić. Srebrne medalje osvojili su u kategorijama do 60 i 70 kilograma Ramo Kahrović i Jovana Janjušević, dok su bronze pripale Marku Janceru, do 60 kg, Milanu Gušiću do 55 kg, Jovanu Janjuševiću do 81 kg i Jasmini Perišić do 52 kg.

Tri zlata i bronza za takmičarke DžK Straševina

Veliki rezultat napravile su i džudistkinje iz Straševine. Neprikosnovena Ivana Nikolić još jednom se prošetala do zlata u kategoriji do 44 kg, a u stopu su je pratile ovog puta i Anđela Milović i Sanja Vučinić u kategorijama do 48, odnosno 52 kliograma. Milica Perunović, iz istog kluba, osvojila je bronzu u kategoriji do 57 kg.

Dobar učinak od sedam medalja, od čega dva zlata imao je i Akademik.

Standardno dobre Tamara Gardašević do 57 kg i Jovana Peković do 70 kg osvojile su zlato, dok je Božica Đurđevac osvojila bronzu do 63 kg.

Kod muškaraca Ilija Crvenica osvojio je srebro do 55 kg, dok su se bronzom u kategorijama do 73, 66 i 81 kilogram okitili Marko Gušić, Vidoje Golubović i Nemanja Perišić.

Junirosko takmičenje organizuje se za uzrast do 21 godine.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.
Nikšićanin Aleksa Maliković zauzeo je drugo mjesto na međunarodnoj trci na 10.000 metara, koja je održana u Puli u Hrvatskoj.