Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Debakl mladih rukometaša protiv Hrvatske

  • Autor onogost.me
  • 05.08.2022. u 17:37

Rukometna reprezentacija Crne Gore, igrači do 18 godina, poražena je od Hrvatske 46:21 , u mecu drugog kola grupe B Evropskog prvenstva u Podgorici.

Od starta je naša selekcija bila u podređenom položaju, Hrvati su u prva dva minuta postigli dva gola i najavili u kom će smjeru ići utakmica.

Nakon 20 minuta Hrvatska dolazi do dvocifrene prednsoti, a na poluvremenu je bilo 23:12. Veliki broj izgubljenih lopti naših momaka otvorio je prostranstva protivniku za realiciju kontranapada iz kojih nijesu grijesili.

Pet minuta prije kraja bilo je 43:19, čak 24 gola prednosti..

Najefikasnije u našem timu Premovic sa 6 golova, Beharovic 4. U Hrvatskom timu, Živković 8..

Naredni protivnik je Italija, za dva dana.

 

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.