Autor: onogost.me
Foto: FSCG
19:21
11.12.2019.

Spisak Crne Gore za turnir "Kup pet nacija"

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača koji će nastupiti na "Kupu pet nacija" u Poreču.


Ljesar se za put u Hrvatsku odlučio za 14 igrača - golmani: Dragoljub Despotović, Milun Sekulić (Titograd); igrači: Eldin Ćorović, Nikola Vidaković (Brskovo), Marko Spasojević, Ivan Mugoša, Petar Perošević (Titograd), Luka Vuletić, Vaso Dubak (Kataro 2019), Kosta Vuković (Bajo Pivljanin), Aleksa Bečanović (Nikšić), Milan Gojačanin (Studenski dom), Irfan Ćorović (Jedinstvo), Milan Lukovac (Mirabile moda).

Turnir u Poreču igra se od 16. do 21. decembra. Na njemu će, pored naše reprezentacije, nastupiti Bosna i Hercegovina, Kina, San Marino i Turkmenistan.

Crna Gora će u prvom kolu, 18. decembra od 18 časova, igrati sa Kinom. Dan kasnije, sa početkom u 16 časova, na programu je duel sa San Marinom, dok će se u trećoj rundi, 20. decembra od 18 časova, naša selekcija sastati sa Turkmenistanom. U posljednjem kolu, 21.1 decembra od 11.30 časova, Crna Gora će igrati sa Bosnom i Hercegovinom.

Ostale vijesti iz kategorije