Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tumbaković: Čista desetka

ved_7921
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2016. u 05:48

Selektor naše fudbalske reprezentacije zadovoljan je igrom protiv Kazahstana.

Crna Gora je u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo savladala Kazahstan sa 5:0.

Tumbaković je istakao da je naša ekipa odigrala odlično posebno u prvom poluvremenu.

- Izuzetno sam zadovoljan peticom, a još više igrom, koja je bila za desetku, naročito u prvom poluvremenu. Podvlačim prvo poluvrijeme, iako smo vodili 1:0, iako smo većinu golova dali u nastavku. Igrači su sjajno stajali na terenu, ispoštovali svaki dogovor i uvijek bih volio da igramo tako. Tako ćemo težiti da izgledamo u Danskoj - rekao je Tumbaković.

Selektor je primijetio i jedan mali pad u igri, a istakao je da želi da golove postižemo iz igre, a da pogoci iz prekida budu samo bonus.

- Dok sam bio trener Partizana prekidima sam posvećivao veliku pažnju, jer se radi o izuzetno značajnom segmentu igre. Sjajno je što smo postigli četiri gola iz prekida do sada, ali ja ću i dalje težiti da iz čiste igre dolazimo do golova i do situacija da postignemo gol - dodao je Tumbaković.

Tumbaković je naveo i da su navijači bili sjajni te da je sve bilo "za čistu desetku". Naredni meč biće mnogo teži, ali očekuju nas i drugačiji uslovi.

- Čeka nas odlična ekipa, brza, taktički odlično potkovana. Idemo u Dansku sa velikim optimizmom. Vidjeli ste kako smo izgledali u prvom kolu protiv Rumunije, u Kopenhagenu ćemo izgledati još bolje - zaključio je Tumbaković.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.