Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Andrijana Popović u Budućnosti!

18740448_674483226069677_4857170845213238772_n
RK Levalea 2010
  • Autor onogost.me
  • 03.09.2017. u 06:02

Najbolja mlada crnogorska rukometašica, petnaestogodišnja Nikšićanka Andrijana Popović, pojačala je podgoričku Budućnost.

Doskorašnja rukometašica nikšićke Levalee 2010, u kojoj je naučila prve rukometne korake i brusila svoj talenat, igraće za kadetski tim Budućnosti – igračice rođene 2000. i godine mlađe.

Najbolji strijelac Prve ženske lige u minuloj sezoni sa 77 postignutih golova, prelazi u redove evropskog rukometnog giganta koji mnogo ulaže u podmladak, a Popović je, kao jedna od najperspektivnijih igračica Evrope na poziciji lijevog beka odavno bila pik Budućnosti.

„Prije svega za mene ovo znači veliki korak naprijed ,volja za još većim radom. U novom klubu očekujem dobru saradnju sa trenerima i dobar i kolegijalan odnos sa saigračicama“ kaže Andrijana za portal Onogošt.

Kadetska selekcija Budućnosti mahom čini i kostur reprezentacije koja je nedavno učestvovala na EP u Slovačkoj. Kaže da je zadovoljna učinkom na šampionatiu.

„Sve u svemu uvijek to može bolje. Uspjeli smo se plasirati na Svjetsko prvenstvo i to je za nas veliki napredak. Nakon završenog EP osjetile smo jačinu drugih ekipa tako da moramo raditi jos više da bi postigle svoj željeni cilj na SP“, zaključuje ona.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.