Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vuk Lakićević karijeru nastavlja u Makedoniji

117099365_295080464898698_2326145307718282700_n
RK Budućnost
  • Autor onogost.me
  • 07.08.2020. u 05:42

Talentovani rukometaši iz Nikšića i dalje su prinuđeni da se afirmišu u drugim sredinama. Tako će 18-godišnji Vuk Lakićević, koji je ponikao u Čeliku, svoju karijeru nastaviti u Strugi iz Makedonije.

„Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Strugom, koja je ozbiljan klub i koji ima velike ciljeve u narodnoj sezoni. Radujem se novom izazovu i nadam se da ću ostvariti napredak na ličnom planu. Željan sam dokazivanja i nadam se da ću pokazati najbolje što znam i da ću dati sve od sebe u svakoj utakmici“, kazao je za naš portal Lakićević, koji je bio i kadetski reprezentativac, a nada se da će jednog dana biti član i seniorskog tima Crne Gore.

Naš mladi sugrađanin, koji je sa makedonskim prvoligašem dogovorio saradnju na dvije godine, igrao je još za Sutjesku, Danilovgrad, Ulcinj, kao i za Budvansku rivijeru i Budućnost za koje je nastupao u posljednjoj sezoni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.