Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:13
19.6.2019.

Jagodina: Novi uspjeh Plesnog kluba “Royal”

Plesni klub “Royal” proteklog vikenda učestvovao je na takmičenju u Jagodini, koje je okupilo preko dvije hiljade takmičara iz regiona.


Iako su svoj talenat učesnici odmjerili u raznim disciplinama modernog plesa, dominantno se plesao hip-hop.

“Najbolji rezultat ostvarila je Arijana Kovačević u kategoriji hip hop solo - dječiji uzrast. Od 46 takmičarki i odigrana tri kruga plasirala se u sedam najboljih, završivši na prvoj poziciji. Hip-hop formacija juniora osvojila je drugo mjesto od osam formacija u ekipnoj kategoriji, dok je dječja bila na četvrtoj poziciji. U kategoriji Latin show solo zablistala je Anđela Krivokapić sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je srebrna pripala Anji Miljanić”, istakli su iz “Royal”-a.

Kada je u u pitanju ekipno takmičenje u Latin show kategoriji, oba uzrasta su osvojila prvo mjesto.

“Nakon ovog takmičenja “Royal” narednog vikenda učestvuje sa najmlađim takmičarima na međunarodnom takmičenju u Baru, dok najstariji krajem mjeseca putuju za Grčku gdje će se u Latino kategoriji boriti za balkansku titulu”, najavili su iz “Royal”-a.

Za kraj uprava plesnog kluba apeluje na sugrađane da glasaju za Anđelu Milović, njihovu članicu koja se plasirala u finale Pinkovog talent show-a.

“Ona je jedini predstavnik Crne Gore i jedini plesni solista u regionu koji se plasirao u finale”, zaključuju iz kluba.

Ostale vijesti iz kategorije