Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:35
12.2.2019.

„Royal“ uspješan u Austriji i Sloveniji

Plesni klub "Royal" protekle dvije sedmice proveo je na međunarodnim takmičenjima u Austriji i Sloveniji, gdje su njegovi članovi imali uspješne nastupe.


Na Grand Prix-u u Beču sa svojim mlađim takmičarima postigli su sjajan rezultat.

„U formacijskim disciplinama naši timovi osvojili  su četiri prva mjesta. U solo disciplinama prvo mjesto u kategoriji hip hop mini zauzeo je Pavle Miljanić, dok je Anja Miljanić osvojila drugo mjesto u disciplini latin show solo djeca. U kategoriji duo street show mini zablistale su Lana Krunić i Bojana Dragićević osvojivši zlatne medalje“, sa ponosom navode iz „Royala“.

Nedjelju nakon Beča njihove napredne formacije su se takmičile na prestiznom Lukec Open-u koji se održao u Brezicama u Sloveniji.

„U kategorijama latin show, street show i hip hop tri naše tri formacije ocijenjene su bronzanim sertifikatom. Pored takmičarskog dijela naši članovi su imali priliku da uče od  poznatih svjetskih koregrafa iz Slovenije poput Aljoše Moderndorfera i Željka Božića“, istakli su oni.

Inspirisani novom plesnom energijom, kako dodaju, u sljedećem mjesecu na državnom prvenstvu u Podgorici nastupiće svi članovi, koji će se boriti za što bolji plasman i tako se kvalifikovati za predstojeća svjetska i evropska takmičenja u ovoj godini.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.

 • 08:25
  15.9.2019.

  Dan oslobođenja grada- 18. septembar, Opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti, obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.