Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
17:38
6.4.2020.

Lazović: Svi oboljeli u Nikšiću stabilno

U bolnici u Nikšiću leži šest pacijenata, svi su dobrog zdravstvenog stanja, nijedan od njih sada nije na respiratoru, niti njegovo kliničko stanje ukazuje da bi u nekom bliskom vremenu bio kandidat za respirator, saopštio je Šef Kriznog medicinskog štaba, Ranko Lazović.


„Vidjećemo šta će naredni dani pokazati, ako je neko na prvom testiranju negativan, ne znači da će biti na narednom“, naglasio je Lazović na današnjem presu Nacionalnog koordinacionog tima.

Na pitanje portala Onogošt da li među oboljelima u Nikšiću ima zdravstvenih radnika Lazović nije direktno odgovorio, već je istakao da na nivou Crne Gore ima 20 oboljelih zdravstvenih radnika.

U Nikšiću je, prema posljednjem analizama, 20 osoba zaraženo koronavirusom.

Podsjetimo, prvi slučaj obolijevanja od virusa korona u našem gradu otkriven je prije šest dana kada je pozitivan bio šesdesetčetvorogodišnji muškarac.

U Crnoj Gori su od početka dešavanja, od COVID19 oboljele 223 osobe.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:54
  27.5.2020.

  Institut za javno zdravlje od jučerašnjeg presjeka analizirao je 137 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije kovid-19, pokazuju podaci te ustanove.

 • 10:43
  27.5.2020.

  Epidemiolog Instituta za javno zdravlje dr Milko Joksimović kaže da bi drugi talas epidemije koronavirusa mogao da se dogodi na jesen.

 • 22:11
  26.5.2020.

  Knjige su nezamjenjiv dio odrastanja djece i imaju veliku ulogu u formiranju ličnosti i razvoju znanja, vještina i sposobnosti. Naučnici kažu da 15 minuta čitanja dnevno omogućava djetetu da se u godini dana susretne s milion riječi.

 • 17:05
  26.5.2020.

  U Crnoj Gori ni danas nema aktivnih slučajeva koronavirusa, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje (IJZ).