Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
13:44
31.5.2020.

Ašanin: Povrijeđeni putnici stabilno

Svi koji su juče primljeni u Opštu bolnicu Nikšić su stabilnih vitalnih parametara i dobro se osjećaju, kazao je direktor bolnice Ilija Ašanin.


Jedan pacijent, prema njegovim riječima, zbog višestrukih preloma karličnih kostiju upućen je u Klinički centar Crne Gore, na Kliniku za ortopediju.

„Sinoć smo operisali jednog pacijenta koji je imao povredu bubrega i krvarenje u retroperitoneumu. Postoperativni tok kod svih njih je dobar, dobro se osjećaju, svi su stabilnih vitalnih parametara, tako da u nastavku liječenja očekujem da će sve to ići predviđenim tokom“, dodao je Ašanin.

Trenutno se šest pacijenata nalazi u Opštoj bolnici Nikšić – troje na Odjeljeju opšte hirurgije, troje u šok sobi.

Podsjetimo, na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, juče oko 8.30h, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su stradale dvije ženske osobe - Marina Vuletić (46) iz Nikšića i Jelica Jovović (42) iz Danilovgrada.

Prilikom sudara minibusa i automobila povrijeđeno je 26 osoba.

Do sudara je došlo između minibusa "Glušica" koji se kretao ka Podgorici i automobila marke Folksvagen, budvanskih registarskih tablica, koji se kretao ka Nikšiću, nakon čega je minibus sletio u provaliju pored puta, a automobil udario u stijenu.

Ostale vijesti iz kategorije